Dykning

DYKNING:Hindsgavl Camping ligger ca. 400 m fra Lillebælt, ved Søbadet, hvor du finder et af Danmarks smukkeste dykkersteder.

Der er mulighed for luftpåfyldning på campingpladsen. Vi har to 400 liter Bauer kompressor med 205.000 liter luftbank. Vi kan fylde flasker det meste af året og på næsten alle tidspunkter.

Der er mulighed for at skylle og tørre udstyret på campingpladsen og ved Søbadet er der nyopført skyllestation med tørrerum og brusebad.

Campingpladsen har, foruden hytter og pladser til campingvogne m.v., en dejlig stor teltplads, som er ideel til større og mindre dykkergrupper.

Dykning i Lillebælt er en oplevelse. Der er muligheder for flotte stranddyk, dybdedyk og dykning i stærk strøm.Den fauna der findes i Lillebælt, findes ikke magen til mange andre steder i Danmark.

Den stærke strøm er med til at lave en stor skrænt. Denne skrænt er mere end 500 meter lang og står i en lodret væg med en højde på 2 til 6 meter, afbrudt få steder af en stejl skråning. Skrænten strækker sig fra Søbadet i vest, under den Gamle Lillebæltsbro og til Kongebrogården øst for broen. Bropillen er i sommerhalvåret besat med muslinger og søanemoner, det er meget flot og meget godt at dykke her. Bunden nås ved ca. 28 meter, men et hul mellem land og bropillen gør, at totaldybden bliver ca. 32 meter.